Uw tuin is bij ons in goede handen.

Wij leveren al meer dan 10 jaar hoogwaardige hoveniersdiensten aan particulieren en bedrijven.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Laat ons een oogstrelend en doordacht tuinontwerp maken voor uw tuin.

Met passie en creativiteit ontwerpen wij voor onze opdrachtgevers de mooiste tuinen. Groot en ruim of juist kleine en compact, het kan allemaal. We gaan uit van uw wensen en vullen hierop aan met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van tuinontwerp. We ontwerpen tuinen voor zowel particulieren als bedrijven.

Wij verzorgen de aanleg van uw tuin tegen scherpe tarieven.

Bij het aanleggen van een tuin komt heel wat kijken. Het voorbereiden, beplanten en bestraten zijn hiervan slechts een deel. Jan de Haan Hoveniers kan de complete aanleg van uw tuin verzorgen. Van de voorbereiding tot de afronding. Neem gerust contact op voor referenties en ontdek zelf waarom Jan de Haan de juiste keus is voor de aanleg van uw tuin.

Wilt u het onderhoud van uw tuin compleet of gedeeltelijk uitbesteden?

Wij onderhouden uw tuin graag. Of het nu gaat om het verwijderen van onkruid het bemesten van uw tuin of het winterklaar maken, het kan allemaal. Ook snoeien, bij planten of het maaien van uw gazon kunnen we voor u verzorgen. Neem gerust contact op om uw onderhoudswensen met ons te bespreken en wij beloven dat uw tuin er uit zal zien als nooit tevoren.

Professionele (sier)bestrating in uw tuin verzorgen we ook.

Wilt u iets bestraat hebben? Bij Jan de Haan hoveniers weten we als geen ander de steentjes op de juiste plek te plaatsen. Daarbij kunnen we ook de levering van sierbestrating voor uw tuin zelf verzorgen. Door zowel het leggen als het aanleveren van uw (tuin)bestrating door Jan de Haan Hoveniers te laten verzorgen, heeft u één aanspreekpunt en kunt u daarnaast rekenen op een scherpe totaalprijs.

Snoeien is vakwerk. Wij zorgen dat het goed gebeurd.

Om bomen en planten mooi te laten groeien is professioneel snoeiwerk noodzakelijk. Een verkeerd gesnoeide plant kan lelijk worden en zelfs afsterven. Daarnaast is het tijdstip om te snoeien voor planten en bomen ook verschillend. Jan de Haan Hoveniers is gespecialiseerd in het onderhouden en snoeien van uw bomen en planten. Uw planten groeien en bloeien beter!

Wij staan altijd voor u klaar met gedegen advies over uw tuin.

Wat uw tuinvraag ook is, wij hebben voor u het juiste antwoord. We beantwoorden graag uw vragen en geven gericht advies. Heeft u een vraag? Wilt u dat wij u ergens mee helpen? Neem gerust contact op zodat we u kunnen helpen.

Vertrouw op de expertise van Jan de Haan Hoveniers.

Maak direct een afspraak om uw project persoonlijk te bespreken! Neem gerust contact op, wij staan u graag te woord.

NEEM DIRECT CONTACT OP